Opis forum
Wiolcia odchowasz troche malego to pojdziesz z nami na jakieś party albo jak podrosnie zabierzemy Krzysia i bedziemy miec o jednego przystojniaka wiecej
z praca moze nie jest tak zle , ostatnio tez nie spieszyl sie z telefonem wiec moze ten typ tak ma
u mnie z praca to dopiero lipa jak narazie na OREW nie ma co liczyc moze dopiero we wrzesniu a moze nie , aco do tej pory ? masakra troche dołujące bo nie ma pomysłu na siebie heh i nie wiem co robic.
aby wrzucic zdejecie na wszelakich forach trzeba najpierw wrzucic fote na strone typu http://imageshack.us/ i jak juz doda zdjecie to tutaj wkleic link do zdjecia.
http://dbamokomputer.pl/jak-dodac-uzytk … indows-xp/
tylko w wybierz typ konta zostaw sobie amdinistratora.
Daj spokój facet dalej nie dzowni, dzowniłam do niego w sobote ale nie odbieral. W sumie on jest bardzo zajety a nigdy nie sprawdza kto dzownił... ale zeby tak długo to trwalo?? Biorę się za szukanie nowej pracy bo mam wrażenie że facet mnie wystawil. Ile może trwac przeprowadzka?? Czekam już 2 tygodnie... Do tego krzysiek chory, ja na diecie bo przytyłam aż 4 kg a do szczuplych nie nalezałam heheheh
A co u was??
ja przeziebiona w domu nudze sie, jedno i to samo w kółko masakra chcialabym juz wiosne heh dostalam zaproszenie w ta sobote na panienskie do krakowskiej do wroclawia , pamietacie ta małą rudą ? wychodzi za mąz. a ten gosciu to niezxly dupek by byl jakby nie zadzwonił, trzeba byc doberej mysli
czasem przeprowadzki dlugo trwaja
Jeszcze żyje siska paskudo;p Moja sąsiadka ma dziś pogrzeb, Pani Krysia ale tylko na cmentarzu będzie jakieś czytanie i modły bo ona była świadkiem jehowy.
Dziwne ze ten gościu jeszcze nie zadzwonił Wiola, powinien nawet tak zadzwonić , żeby powiedzieć ile to jeszcze potrwa czy cuś ale widać c gościu nie wychowany.
Był u mnie wczoraj ksiądz , nie cierpię tego chodzenia jego i zbierania kasy, miał być jakoś 12 a siedział u ciotki i był dopiero przed 4 a ja musiałam siedzieć i czekać na niego:(
A u mnie nudy byłam w Rabsztynie w sobotę nawet sporo ludzi było ale miałam jakieś złe nastawienie i mi się w sumie nie podobało. Postanowiłam dać sobie spokój na razie z imprezami na zamku.( kurcze ale błędów robię dobrze , że tu podkreśla;p)
Pytałam się o dofinansowanie studiów podyplomowych to powiedzieli , że jak sama też będę sobie sponsorować i jak będę mieć gwarantowana prace po nich to mogą się dołożyć tylko wtedy co za ćwoki:( a nie wiadomo jakie będą kursy bo jeszcze nie maja kasy.